Lonneke

Dierenfysiotherapeut - Hydrotherapeut - Chiropractor
Al vanaf zeer jonge leeftijd wist ik dat ik met dieren wilde werken. Dierenarts worden was de eerste droom, maar toen ik erachter kwam dat er ook zoiets bestond als de dierenfysiotherapeut, leek dit meer bij mij te passen. Na het afronden van de studie fysiotherapie (voor mensen) in 2006, begon ik aan de tweejarige specialisatie voor dierfysiotherapie. Ook ben ik inmiddels hydrotherapeut en chiropractor voor kleine huisdieren.

Ik ben nog steeds heel erg gelukkig met mijn keuze destijds en begeleid en train kleine huisdieren met zeer verschillende klachten. Vooral het feit dat je dieren (en hun baasjes) vaak langere tijd begeleid bij moeilijkere problemen zoals artrose, verlammingsverschijnselen, na operatie, maar ook bij sportblessures of onbegrepen kreupelheden. Het is een zeer veelzijdig en mooi vak, waarbij ik er samen met de eigenaar, voor mag zorgen dat een dier veel minder of geen pijn meer heeft, weer lekker kan lopen en een betere kwaliteit van leven heeft.

Ik heb inmiddels een revalidatiepraktijk in Amsterdam, samen met mijn collega Irene Feenstra en mag nu met mijn praktijk dichtbij huis, in de Streek komen werken. Op beide locaties wordt ook aquatraining/hydrotherapie gegeven. In Amsterdam en in de Streek worden Irene en ik aangevuld door een superteam van vier dierfysio’s, waarbij Rianne Engel mij het meest zal versterken in de Streek.

Ik zie enorm uit naar de samenwerking met dierenkliniek de Streek, op deze prachtige locatie, moderne kliniek en met hun GEWELDIGE team!

Ik woon lekker dicht bij de kliniek, samen met mijn man en dochter! Ook ik heb natuurlijk dieren thuis, zoals de superlieve hond Elmo, die je op de gevel kunt bewonderen. Maar ook Mayke, mijn wheaten terrier en de beetje schuwe kat Lisa.

Naast mijn thuis, de dieren en dierenfysiotherapie is mijn passie zingen!

Kundig in: Dierenfysiotherapeut - Hydrotherapeut - Chiropractor

Werkt op: Op dinsdag is mijn collega Rianne Engel aanwezig. Ik ben er zelf op donderdag en vrijdag.